Workshop: Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), eisen aan digitale instrumenten en OR-verkiezingen.

Home / Uncategorized / Workshop: Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), eisen aan digitale instrumenten en OR-verkiezingen.

Workshop: Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), eisen aan digitale instrumenten en OR-verkiezingen.

Op 24 mei 2018 moeten alle Nederlandse bedrijven klaar zijn voor de AVG. Dit betekent dat bedrijfsprocessen op orde moeten zijn, systemen waarmee gegevens worden uitgewisseld en medewerkers weten wat je wel en niet met bedrijfsinformatie mag doen. Dit is voor ondernemingsraden een belangrijk onderwerp zeker in het licht van digitale verkiezingen. e-Democracy organiseert, in samenwerking met De Voort Advocaten | Mediators, een workshop speciaal voor ambtelijk secretarissen of or-leden die belast zijn met het inkopen van verkiezingsdienstverlening. In deze workshop komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Algemene verordening gegevensbescherming en het verschil met de ‘oude privacy-wetgeving’: wat gaat er veranderen en waar moet je op letten?
  • Wat moet een aanbieder van software op orde hebben?
  • Wat is digitaal stemmen en hoe zorg je ervoor dat je dit conform wetgeving in je eigen organisatie inregelt
  • e-Democracy BV en zijn verkiezingsplatform Wiekiesjij? Wat is het en hoe werkt het?
  • WVTTK

Deelname:
Deelname is voor de vaste klanten van e-Democracy (Wiekiesjij) gratis. We rekenen wel een no-show fee (afmelding uiterlijk 1 week voor de workshop/€ 50,-). Nieuwe klanten betalen € 50,-. Deze kosten worden met een opdracht aan e-Democracy verrekend.

Inschrijven:
Op dinsdag 27 maart 2018 (10.00 uur tot 12.30 uur) wordt de workshop in Utrecht gehouden. Op donderdag 19 april ( 13.00 – 15.30 uur) 2018 in Tilburg.

Utrecht
Klik hier om je in te schrijven voor de workshop in Utrecht. Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar. Sluitingsdatum van de inschrijving is 20 maart 2018.

Tilburg
Klik hier om je in te schrijven voor de workshop in Utrecht. Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar. Sluitingsdatum van de inschrijving is 12 april 2018.

Voor wie:
– Ambtelijk secretarissen (AS) en secretarissen en or-leden die belast zijn met de verkiezingen.

Recent Posts