Over ons

Maak kennis met het team van e-Democracy.

Ons team

Om participatie betekenisvol te maken werken wij iedere dag met een zorgvuldig samengesteld team van professionals aan verkiezingen, trainingen en consultancy.

Bob Vermaak MSc, consultant en algemeen directeur

Ik begeleid diverse vernieuwingstrajecten, geef trainingen en ondersteun verkiezingscampagnes. Als politicoloog ben ik vooral bezig met het versterken van de positie van de medezeggenschap binnen besluitvormingsprocessen. Uiteindelijk is ieder besluitvormingsproces een combinatie van machtsprocessen waarin de medezeggenschap er één is. De invloed van een OR of een medezeggenschap is dus gelegen in zijn eigen machtsfactor en –positie.

Ik ben geboren in Woerden, heb mijn jeugd doorgebracht in Bilthoven en woon nu in Utrecht. Ik ben als trainer werkzaam geweest bij FNV Formaat en CAOP. Bij het eerste bedrijf ben ik twee jaar OR-lid (secretaris) geweest. Een leerzame periode om het werk van OR-leden écht te begrijpen. Tot 2021 ben ik Raad van Toezicht-lid van de bibliotheek Utrecht. Een interessante nevenfunctie waarin je leert wat het verschil is tussen een interne stakeholder (OR) en een externe. Sinds 2016 algemeen directeur van e-Democracy. 

wiekiesjijor-18 kopie.jpg

Inger Nijboer, verkiezingsmanager

In 2011 heb ik, na een half jaar stage te hebben gelopen in Londen, mijn studie International Business and Languages afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Sinds 2012 ben ik in dienst gekomen bij e-Democracy en ben ik medeverantwoordelijk voor het verkiezingslabel Wiekiesjij. Ik begeleid ondernemingsraden bij het organiseren van digitale verkiezingen. Dit begint bij het controleren van het reglement op de (nieuwe) wet- en regelgeving en eindigt bij het opleveren van de definitieve uitslag. Naast de standaardprocedures probeer ik ondernemingsraden ook te helpen met bijzondere vraagstukken omtrent verkiezingen. In de periode dat ik voor e-Democracy werk heb ik veel bedrijven mogen ondersteunen en de verantwoordelijkheid gekregen om andere verkiezingsmanagers op te leiden.

Naast het faciliteren van digitale verkiezingen, ben ik in 2017 ook verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van ons nieuwe verkiezingsplatform. Op deze manier heb ik mijn ervaring van de afgelopen jaren kunnen inzetten om een product te ontwikkelen dat wij nu alweer geruime tijd gebruiken.

wiekiesjijor-14.png

Kiki Fabel, verkiezingsmanager

Al voordat ik met mijn Bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen ben begonnen, ben ik in 2017 gestart met mijn werk bij e-Democracy. Ik heb verscheidene functies gehad binnen e-Democracy: als office manager verrichtte ik vooral veel kantoorwerkzaamheden, het support bij de Participatie app, ondersteuning van trainingen, sales, financiële administratie en in 2018 daarnaast als secretaresse voor de stichting OR-Kracht!. In 2019 heb ik mij uiteindelijk toegelegd op het ondersteunen bij verkiezingen, wat ik nog altijd met enthousiasme voor onze klanten doe. Ik begeleid verschillende organisaties en ken de uitdagingen die daarbij komen kijken.   

IMG_1009.JPEG

Babiche Keuls, campagnemanager / administratief medewerker

Begin 2018 begonnen met werken bij e-Democracy en zet mij sindsdien met veel plezier in voor onze klanten. Als manager van de nominatierondes en campagneprogramma's help ik onze klanten op een creatieve manier de OR-verkiezingen onder de aandacht van de medewerkers te brengen en hen te enthousiasmeren om deel te nemen. Daarnaast ben ik administratief medewerker en heb ik ervaring als verkiezingsmanager.

IMG_0987.JPEG

Marloes Lucas Luijckx, administratief medewerker / Participatie app manager

Momenteel studeer ik nog Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Utrecht. Na een halfjaar stage gelopen te hebben bij Nestlé, ben ik februari 2020 in dienst gekomen bij e-Democracy. Momenteel ben ik onder andere verantwoordelijk voor de Participatie app. Ik ondersteun organisaties bij het implementeren van de Participatie app en ik bied support gedurende de gehele periode dat de organisatie de app afgenomen heeft. Hierbij help ik onder andere bij het opstellen van een projectplan en het bedenken van stellingen om te lanceren in de Participatie app. Daarnaast verricht ik ook administratieve werkzaamheden en assisteer ik bij werkzaamheden rondom de verkiezingen. 

43111946_1899731660114488_3209379325132406784_n.jpg

Meer weten?

Ben je geinteresseerd in één van onze producten? Neem dan contact op via office@edemocracy.nl of bel naar 030 26 93 238.