Over ons

Maak kennis met het team van e-Democracy.

Ons team

Om participatie betekenisvol te maken werken wij iedere dag met een zorgvuldig samengesteld team van professionals aan verkiezingen, trainingen en consultancy.

Bob Vermaak MSc, consultant en algemeen directeur

Als directeur en eigenaar van e-Democracy ben ik trots op mijn team en de doelen die we bereiken en bereikt hebben. e-Democracy is opgericht om interventies op het snijvlak van digitale instrumenten en hands-on acties te verzorgen. Daarbij altijd zoekende naar de stem van de medewerker. Die maakt het bedrijf mooi en is de belangrijkste asset. Als klein bedrijfje is het ons gelukt een totaal nieuw concept van medewerkersonderzoeken in de markt te zetten (MPO) en verzorgden wij, tijdens de eerste COVID-maanden, wekelijkse webinars (gratis) over allerhande vragen (dit in samenwerking met De Voort Advocaten uit Tilburg).

Ons verkiezingslabel is een sterk merk. Wiekiesjij wordt jaarlijks door honderden bedrijven gebruikt om verkiezingen te organiseren. Inger Nijboer ondersteunt de OR-en hierbij en neemt alles uit handen. Wiekiesjij was ooit de eerste stemwijzer en deze is later omgebogen tot een stemmodule. Wij doen er alles aan om te zorgen dat een OR ontzorgd wordt en alle (ICT-) eisen tiptop in orde zijn.

Ik ben geboren in Woerden, heb mijn jeugd doorgebracht in Bilthoven en woon nu in Utrecht. Ik ben als trainer werkzaam geweest bij FNV Formaat en CAOP. Bij het eerste bedrijf ben ik twee jaar OR-lid (secretaris) geweest en hield ik een blog bij. Een leerzame periode om het werk van OR-leden écht te begrijpen. Tot 2021 ben ik Raad van Toezicht-lid van de bibliotheek Utrecht. Een interessante nevenfunctie waarin je leert wat het verschil is tussen een interne stakeholder (OR) en een externe. Sinds 2016 algemeen directeur van e-Democracy. 

PICTURE-5589.jpg

Inger Nijboer, verkiezingsmanager

In 2011 heb ik, na een half jaar stage te hebben gelopen in Londen, mijn studie International Business and Languages afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Sinds 2012 ben ik in dienst gekomen bij e-Democracy en ben ik medeverantwoordelijk voor het verkiezingslabel Wiekiesjij. Ik begeleid ondernemingsraden bij het organiseren van digitale verkiezingen. Dit begint bij het controleren van het reglement op de (nieuwe) wet- en regelgeving en eindigt bij het opleveren van de definitieve uitslag. Naast de standaardprocedures probeer ik ondernemingsraden ook te helpen met bijzondere vraagstukken omtrent verkiezingen. In de periode dat ik voor e-Democracy werk heb ik veel bedrijven mogen ondersteunen en de verantwoordelijkheid gekregen om andere verkiezingsmanagers op te leiden.

Naast het faciliteren van digitale verkiezingen, ben ik in 2017 ook verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van ons nieuwe verkiezingsplatform. Op deze manier heb ik mijn ervaring van de afgelopen jaren kunnen inzetten om een product te ontwikkelen dat wij nu alweer geruime tijd gebruiken.

IMG_7460.JPG

Eline Pothoven, verkiezingsmanager

In 2018 ben ik begonnen aan mijn bachelor Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht en vanuit daar is mijn liefde voor de medezeggenschap gegroeid. Bij mijn eerste bijbaan ben ik bijna twee jaar OR-lid geweest en daarna was het voor mij tijd voor een volgende stap, het deel uitmaken van een team dat zich inzet voor het versterken van de positie van de OR binnen besluitvormingsprocessen. Zo ben ik in juni 2020 terecht gekomen bij e-Democracy als officemanager waarbij ik onder andere verantwoordelijk ben voor de Nominatietool. Dit is een instrument waarin alle medewerkers worden uitgenodigd om na te denken over het OR-lidmaatschap en zet bovendien de OR weer op de kaart! Daarnaast verricht ik veel kantoorwerkzaamheden en ondersteun ik mijn collega’s bij verkiezingen.

PICTURE-5807.jpg

Fabian van Hoffen, medewerker design & campagne

Met mijn achtergrond als grafisch ontwerper, bachelor Onderwijswetenschappen en (bijna) master Communicatie, beleid en management binnen de opleiding Bestuurs- en organisatiewetenschap in de pocket breng ik een fris perspectief binnen de OR-wereld. Via beeld, maar ook tekst, help ik OR's met de zichtbaarheid binnen de organisatie en met het ontwikkelen van campagnemateriaal dat medewerkers overtuigd zich te kandideren of te stemmen.

OverOns_Fabian.jpg

Minke Brinkman, trainer

Tijdens mijn studie Onderwijswetenschappen in Utrecht heb ik ervaring opgedaan met het vak van coach en trainer. Ik gaf coaching aan scholieren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en studievaardigheden. Ook trainde ik kinderen en jongeren omtrent samenwerking, faalangst en vakspecifieke trainingen. Daarna ben ik workshops en advies gaan geven aan universitaire docenten. Deze ervaringen met het geven van leuke trainingen met actieve werkvormen, wil ik bij e-Democracy inzetten. Ik begeleid ondernemingsraden bij groepsprocessen, kennismaking en samenwerking. Dit doen we samen, afgestemd op de wensen van de ondernemingsraad.

Minke_EvR_8953-768x512.jpg

Meer weten?

Ben je geinteresseerd in één van onze producten? Neem dan contact op via office@edemocracy.nl of bel naar 030 26 93 238.