Campagne

Hebben wij je aandacht? Ben jij al overtuigd? Of het nu gaat om het werven van kandidaten voor de OR, of het onder de aandacht brengen van de verkiezing, ons campagne-team staat voor je klaar. Online- of offline-campagne, in beeld of woord, wij zijn er voor de OR die ervoor gaat!

Onze campagnepakketten

Voor het voeren van campagne is enthousiasme, doorzettingsvermogen en aantrekkelijk materiaal nodig. e-Democracy helpt je bij het laatste. We bieden drie 'gestandaardiseerde' campagnepakketten*, waarmee we de kandidatenwerving en ook de verkiezingscampagne een boost kunnen geven. Voor afnemers van ons Premium verkiezingspakket is het campagnepakket inbegrepen. De pakketten hebben dezelfde inhoud, maar in een andere vorm. Qua inhoud kunt u denken aan posters voor de kandidatenwerving en de verkiezingscampagne, maar bijvoorbeeld ook een uitgebreide informatieflyer voor geïnteresseerde medewerkers, om deze te overtuigen zich kandidaat te stellen. Wat betreft vorm kan er een keuze gemaakt worden uit drie pakketten, zodat de campagne de juiste toon raakt die past bij uw organisatie.

*Wilt u een campagnepakket dat overeenkomt met uw eigen huisstijl? Dat kan! Prijs op aanvraag.

Website_Campagnepakketten.png

'Wij zoeken jou!'

Helder, opvallend en to-the-point. Hou je niet van poespas en wil je direct naar je doel? Kies dan voor dit pakket. Door een simpel kleurenpalet, heldere titels en slim gebruik van herkenbare iconen val je gegarandeerd op met dit campagnepakket.

Website_Campagnepakket_2.png

'Heb jij het in je?'

Sterke beelden, knallende boodschap en vlotte lay-out. Met dit opvallende campagnepakket overtuig je mensen te kiezen. Met sterke beelden en knallende titels overtuigt dit pakket medewerkers zich te kandideren of te stemmen.

Website_Campagnepakket_3.png

'Samen vooruit'

Subtiel, rustig, maar scherp. Qua beeld is dit pakket niet heel dwingend of direct, maar met een subtiele ondertoon weet dit pakket te boeien. Met een focus op 'samen' overtuigt dit pakket medewerkers van de meerwaarde die de OR is voor je organisatie.

Campagnemogelijkheden

De OR meer op de kaart zetten? De kandidatenwerving een boost geven? De aandacht van al uw collega's grijpen? Naast onze campagnepakketten bieden wij een divers aanbod aan campagnemogelijkheden. Zo maken wij campagnemateriaal op maat om bijvoorbeeld de OR binnen de organisatie meer op de kaart te zetten, maar hebben wij ook een nominatietool ontwikkeld die de kandidatenwerving een enorme boost geeft. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunnen we samen een succesvolle campagne ontwikkelen.

Nominatietool

Medewerkers laten nadenken over de OR en het OR-lidmaatschap? Daar hebben we een eenvoudige tool voor ontwikkeld! Via onze nominatietool leggen we jouw collega's vragen voor die te maken hebben met jouw organisatie, de waarde van medezeggenschap en andere inhoudelijke thema's, maar ook vragen we hen naar 'geschikte collega's' en laten we ze nadenken of ze wellicht zelf een 'geschikte collega' zijn. Deze tool slaat uiteindelijk twee vliegen in één klap. Het levert namelijk naast nominaties en kandidaten ook inhoudelijke input op vanuit medewerkers. Deze input is ontzettend relevant en bruikbaar voor de medezeggenschap. Uitkomsten uit de nominatietool krijg je in de vorm van een overzichtelijk eindrapport toegestuurd.

Al met al is onze nominatietool een krachtig instrument om de medewerkers zich te (laten) nomineren en meedenken!

Neem contact op
Nominatietool.jpg

Webinar/town hall meeting

Medewerkers op een (inter)actieve manier benaderen? Twijfelaars over de streep trekken? Organiseer samen met ons een webinar of town hall meeting! We noemen het een webinar of town hall meeting, maar het kan ook een expertmeeting zijn of een quiz. Samen kijken we wat nodig is en aansluit op de organisatie. Uiteindelijk draagt deze meeting bij aan het vergroten van de interesse voor de ondernemingsraad. Heb je zelf al goede ideeën over de invulling? Met ons team ondersteunen we je waar nodig!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!

Neem contact op!
Webinars-TownHallMeetings.jpg

Campagne op maat

Natuurlijk wil je opvallen met je communicatie! Maar hoe? Binnen ons team hebben we de nodige expertise om van jullie campagne een unieke en opvallende campagne te maken. Van OR-tijdschrift tot eigen OR-huisstijl, wij zorgen dat je OR-communicatie opvalt en blijft hangen. Zo hebben we voor het CBS een bomvolle glossy ontwikkeld boordevol leuke en inhoudelijke content, voor het Erasmus MC hebben een flitsende wervingsvideo geschoten, voor Landstede een digitale reisgids ontwikkeld die mensen wegwijs maakt binnen de medezeggenschap, voor MediaMarkt een aansprekende OR-website ontwikkeld... De mogelijkheden zijn eindeloos!

Benieuwd wat we voor jouw OR kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Neem contact op!
CampagneOpMaat.jpg

Jouw OR op de kaart!

Heb je het idee alsof je boodschap nooit aankomt? Krijg je altijd maar te horen dat de OR saai en stoffig is? Hoog tijd om jouw OR op de kaart te zetten! Als e-Democracy zijn we altijd op zoek naar manieren om de OR van zijn stoffige karakter af te laten komen of om de OR meer op de kaart te zetten. Alleen wanneer een OR goed op de kaart staat bij de medewerkers die hij vertegenwoordigd kan de medezeggenschap optimaal functioneren. Om OR's op de kaart te zetten geven wij communicatietrainingen, ontwikkelen we herkenbare en opvallende huisstijlen voor OR's, geven we nieuwbrieven een aantrekkelijker uiterlijk én innerlijk, alles om de OR beter op de kaart te zetten in het imago op te poetsen!

Vind jij dat jouw OR beter op de kaart moet? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies en aanbod, samen zorgen we dat de OR op de kaart staat!

Neem contact op!

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in één van onze producten? Neem dan contact op via office@edemocracy.nl of bel naar 030 26 93 238.