Achterbanraadpleging

Home / Achterbanraadpleging

Met de Wiekiesjij achterbanraadpleging is het eenvoudig een enquête óf onderzoek uit te zetten bij uw achterban. Wat houdt onze achterbanraadpleging in?

Vragen

In de enquêtetool is het mogelijk om meerdere vragen uit te zetten aan een groep medewerkers. Er zijn verschillende vraagtypes mogelijk, bijvoorbeeld open vragen of checkboxes. Daarnaast kan aangegeven of een vraag verplicht is in te vullen of niet.

Lay out en design

Het is mogelijk uw eigen logo in te voeren om de enquêtetool naar eigen huisstijl in te richten. Tevens is het mogelijk een enquête banner in zowel de tool als de e-mail in te voeren. De enquêtetool is volledig responsive wat betekent dat men de enquête via meerdere devices kan invullen.

Enquête distributie

Er zijn meerdere mogelijkheden om de enquête onder de aandacht te brengen. De meest voorkomende is het verzenden van een e-mail naar de deelnemers van de enquête. Zij ontvangen dan een unieke link waarmee zij éénmalig de enquête kunnen invoeren. De e-mail is volledig aan te passen. Het systeem controleert tevens eventuele bounce mails na het versturen van de eerste mail. Naast het uitnodigen per mail zijn er ook vele andere opties om de enquête onder de aandacht te brengen, denk hierbij aan het web (d.m.v. een URL), social media of een QR code. Via deze wijze distribueren biedt echter wel de mogelijkheid om de enquête meerdere malen in te vullen wat bij het verzenden van e-mails niet het geval is.

Veiligheid en domein

Het is mogelijk een subdomein in te stellen voor uw enquête. Dit betekent dat de link naar de raadpleging uwbedrijf.edemocracy.nl zal worden. Daarnaast is de enquête beveiligd met een SSL certificaat en staan de ISO gecertificeerde datacenters waarop de tool wordt gehost binnen de EER. In de verwerkersovereenkomst die na akkoord ondertekend dient te worden valt uitgebreid te lezen waar de datacenters aan voldoen.

Rapportage

Na het sluiten van de enquête ontvangt u een uitgebreide rapportage. Ook is het mogelijk tussentijds deze rapportages in te zien.

Analyse van de uitslag

Desgewenst kan e-Democracy een analyse van de uitslag voor u opstellen. U ontvangt, op een vooraf afgesproken moment, een rapport met daarin alle gegevens plus analyse van de uitslag.

 

offerte-edemocracy